mamaplus

Moment unic: s-au născut toate în luna mai și au împlinit recent un anișor

0
//
20.05.2020

Despre copiii născuți în luna mai v-am mai povestit anterior cât sunt creativi, încăpățânați, mereu entuziasmați de lucruri noi și motivați să își urmeze visurile. Tot luna asta s-a întâmplat un moment unic, pentru că avem patru fetițe ale mămicilor celebre de la noi care au împlinit recent un anișor. Este vorba despre prezentatoarele TV Daniela Ciocanu și Inesa Voscoboinic, modelul Valeria Fainescu și interpreta de muzică populară Diamanta Paterău. Să aflăm mai multe detalii despre fetițele lor, născute în luna florilor.

Inesa Voscoboinic și fiica Priya

mamaplus

Tânăra mămică a organizat o mică petrecere în familie, în cinstea fetiței sale Priya, care pe data de 14 mai a împlinit un anișor. ”Atât de repede a trecut timpul, atâtea emoții trăite într-un singur an, atâtea nopți nedormite, atâtea cuvinte am să-i spun… Îmi place rolul acesta de mamă, cu toate că recunosc au fost momente când m-am simțit epuizată.”, a scris Inesa pe Instagram.

Diamanta Paterău și fiica Ștefania

mamaplus

În data de 3 mai 2019, interpreta de muzică populară Diamanta Paterău a adus pe lume o floricică de mai, o fetiță dulce pe care o cheamă Ștefania. Artista mai are o fetiță de 3 anișori și spune că ”se topește” după fetele ei.

Daniela Ciocanu și fiica Miranda

mamaplus

Prezentatoarea TV Daniela Ciocanu a născut-o pe Miranda pe data de 16 mai și spune că o adoră la nebunie. Chiar dacă și-ar fi dorit o aniversare mai mare, cu toate rudele și prietenii la masă, Daniela s-a conformat regulilor actuale și a sărbătorit-o pe micuța Miranda în sânul familiei. Apropo, fetița a rămas foarte încântată de cadourile și florile pe care le-a primit de ziua ei.

Valeria Fainescu și fiica Victoria

mamaplus

Dacă tot a zis că nu vrea să se întoarcă la modelling, Valeria Fainescu s-a regăsit în rol de mămică, iar de ziua Victoriței era cea mai fericită din Univers. Valeria o adoră pe micuță și a organizat o mini-petrecere acasă cu multe baloane și surprize pentru prințesa zilei de 16 mai.