mamaplus

Maria Marian, de două ori mămică. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel

-
//
17.09.2020

Avem parte astăzi de o veste cât se poate de frumoasă. Cunoscuta prezentatoare TV Maria Marian a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Chiar dacă a avut de înfruntat o perioadă plină de provocări, Maria spune că acum este extrem de fericită să-l țină în brațe, el fiind un copil iubit, adorat și așteptat.

mamaplus

Mai mult decât atât, ea a împărtășit și prenumele ales pentru al doilea său băiețel, adresându-i un mesaj emoționant.

”Dragul nostru Călin,

Mami, tati, Cristian și marea noastră familie te iubesc la nebunie și-ți suntem extrem de recunoscători că ai ales să ne fii alături. Ești un bebeluș extrem de iubit, adorat și așteptat. Ești minunea noastră în această perioadă plină de provocări. Ești al nostru 2020.
Suntem binecuvântați de Cel de Sus... Suntem onorați să îți ghidăm drumul prin această frumoasă viață și mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost alături cu gânduri senine, bunătate și armonie! ”, scrie Maria pe rețelele de socializare.

Fiul său mai mare Cristian în vârstă de șase ani și jumătate și-a așteptat cu mare nerăbdare și curiozitate frățiorul, iar Maria ne-a povestit anterior într-un interviu că va depune tot efortul pentru a crea o relație sănătoasă și armonioasă între ei.

Cum a decurs cea de-a doua sarcină pentru Maria Marian află AICI.

mamaplus