Ieri, în întreaga lume a fost marcată Ziua Internațională a Femeii. Cu această ocazie specială, cofondatoarea Caritate.md, Svetlana Sainuns, și-a bucurat prietenii virtuali cu o fotografie din arhiva familiei.

Se pare că Svetlana Sainsus este o femeie cu adevărat împlinită - e iubită, e admirată și susținută pentru lucrurile bune pe care le face și cel mai important - e mama a doi copii minunați.

De curând, Svetlana a publicat, pe rețelele de socializare, o poză de colecție. În imagine ea apare alături de fiica, mama și bunica sa. 

mamaplus

„4 generatii! Să ne fiți sănătoase, dragile noastre mame, bunici!”, a notat ea în descrierea postării.

Din fotografie se vede că frumusețea și charisma este o trăsătură comună în familia Svetlanei, micuța Lia moștenindu-le de la mama, bunica și străbunica ei.

Internauții nu au ezitat să aprecieze fotografia și să lase, în secțiunea destinată comentariilor, complimente și mesaje de felicitare la adresa Svetlanei și a frumoasei sale familii.

„Din inima va doresc un 8 Martie fericit.”; „La multi ani fericiti. Sanatate si bucurii.”; „Fiți sănătoase și fericite, frumoase Doamne!”, au scris ei.

Citește și: Video adorabil cu Alexandra Ștefăneț! Cum a interpretat celebra melodie „Maria Mirabela”

Svetlana Sainsus este cunoscută, în special, pentru implicarea sa în acțiuni de caritate inițiate de platforma Caritate.md. Ea este mama a doi copii - un băiat, Maxim și o fetiță, Lia.

Citește și: Kinetoterapeutul Mariana Sotnic - despre displazia de șold la bebeluși: „Poate duce la apariția unor deformări permanente”

Citește și: E ok să verifici telefonul partenerului? Olga Manciu: „Evident că ne cam scarpină mâinile să vedem ce ascunde...”