Interpreții Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi își delectează regulat urmăritorii de pe Instagram cu postări interesante despre activitatea lor profesională, dar și despre viața lor de familie.

De curând, artista a publicat pe pagina sa de Instagram, o fotografie din arhiva familiei. În poză, ea apare alături de Alex, cei doi fii ai lor, Akim și Dominic, și alături de fiica ei, Maya, provenită din căsătoria ei cu Vincenzo Castellano.

E una dintre puținele fotografii în care familia apare în formula completă. „Sunt obsedată de ei.”, a scris Antonia în descrierea postării.

Internauții nu au ezitat să aprecieze imaginea și să lase, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de complimente la adresa familiei, remarcând cât de frumoși sunt toți împreună.

 

Alex și Antonia formează un cuplu de mai bine de 7 ani, iar acum, după ce Antonia a primit, în sfârșit, actele de divorț, cei doi se pot căsători. Se pare că unicul impediment care a mai rămas e pandemia de COVID-19.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus Alex Velea, într-un interviu pentru Wowbiz.

Potrivit Fanatic.ro, câțiva dintre apropiații artiștilor au declarat că: „Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”.
 

Citește și: Rutina zilnică a unei mame cu 7 copii. Marina Cârnaț „Ei mă ajută mereu să am dispoziție bună...”