Dacă ți se pare că să crești și să educi un copil este foarte greu și presupune foarte multă responsabilitate și implicare, imaginează-ți cum e să ai doi, trei sau... șapte copii. Ți se pare că nu ai putea face față? Ei bine, Marina Cârnaț, care este mămica a 7 copilași minunați, ne demonstrează că se poate. 

Chiar dacă este foarte implicată în ceea ce ține de îngrijirea și educația copiilor ei, fericita mamă găsește timp și pentru urmăritorii săi de pe Instagram. De curând, ea le-a arătat urmăritorilor săi cum arată o dimineață din viața ei.

Te-ai fi putut aștepta să vezi mult haos, alergătură, gălăgie și dezordine, dar nu, nici pomină de așa ceva. Marina este o femeie extrem de organizată și îi place să aibă un mod de viață liniștit și echilibrat.

Diminețile ei încep frumos, cu aranjarea lucrurilor prin casă, cu jumătate de oră destinată îngrijirii personale, continuă cu prepararea micului dejun și cu diferite activități educative pentru cei mici. 

Totodată, Marina nu uită niciodată de sine, îi place să fie activă pe rețelele de socializare și e mereu la curent cu principalele evenimente din țară.

Vezi în videoul de mai jos cum le reușește pe toate!
 

Soții Teodor și Marina Cârnaț au împreună 7 copii - 3 băieți și 4 fete: Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina și Tamia și se pare că se descurcă de minune cu rolurile de părinți.

Tu cum îți începi ziua?

Citește și: Cât de adorabil e! Lecție de generozitate de la fiul fostului membru O-Zone, Radu Sîrbu