Cristina Ozturk și soțul său, Galip, formează o familie deja de 5 ani. În tot acest răstimp, cei doi au devenit părinții a 11 copii.

Nu e vorba nici de adopție și nici de sarcini multiple, de fapt, cuplul a apelat la serviciile unor mame surogat.
Cristina și Galip sunt stabiliți în Georgia, acolo unde acest tip de servicii nu sunt foarte costisitoare, în comparație cu alte state, și drept urmare, cei doi soți au hotărât să beneficieze de ajutorul mamelor surogat pentru a deveni părinți. 

Astfel, anul trecut, în familia Cristinei și a lui Galip s-au născut 9 copii biologici, iar în ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil. Totodată, Cristina mai are o fiică, pe nume Victoria, provenită dintr-o relație anterioară.

Cristina Ozturk este o femeie de origine rusă, stabilită cu traiul în Georgia. Femeia a devenit cunoscută în mediul on-line, după ce a publicat pe pagina sa de Instagram, o postare în care a declarat că își dorește 105 copii. În prezent, femeia în vârstă de 23 de ani și soțul ei, Galip, educă 11 copii. 

Acest caz a împărțit internauți în două tabere. Dacă unii urmăritori ai Cristinei și-au exprimat admirația pentru frumoasa familie, alții și-au permis să o critice, în special, pentru că cei doi soți își dorsc un număr atât de mare de copii.

De curând, tânăra mămică a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, în care a venit cu o explicație. Femeia spune că cifra de 105 a fost una spusă la întâmplare și nu înseamnă neapărat că ea și soțul ei își doresc atâția copii. Totodată, Cristina a ținut să menționeze că ea împreună cu Galip sunt niște părinți responsabili și au grijă să-și educe copiii frumos.

Citește și: Victoria Lungu - o mamă severă. Fiica ei, Valeria: „O bătaie la timp, pentru unii copii, este binevenită...”