Chiar dacă în prezent au o relație extrem de frumoasă, se pare că îndrăgita interpretă, Victoria Lungu, a fost o mamă severă. Cel puțin așa a povestit fiica ei, Valeria Lungu, într-un interviu exclusiv, oferit jurnalistului Dorin Galben. 

Pe lângă alte subiecte interesante pentru admiratorii ei, Valeria a vorbit și despre copilărie. Tânăra spune că își petrecea vacanțele în sat, la bunici, acolo unde făcea o mulțime de năzbâtii și pentru că era foarte șotioasă, mama ei trebuia să fie severă cu ea.

„N-am fost un copil cuminte, să știi... Îmi plăcea nămolul. Îmi plăcea să tai hainele... Am fost foarte năzbâtioasă. Mama era la nunți și eu îmi chemam prietenele să îmbrăcăm hainele mamei de nuntă și să facem poze cu ele (...) Făceam petreceri pe acasă când nu era mama (...) Mama m-a ținut din strâns. Până la 18 ani nu am avut voie prin cluburi, nu am avut voie multe lucruri... Nu pot să zic că mama nu mă bătea pe merit...”, povestește Valeria.

Totodată, tânăra spune că a avut parte și de libertate, doar că mama ei a știut măsura.

„Nu pot să zic că mama nu-mi lăsa libertate... am avut toată libertatea de care am avut nevoie. Eu nu am avut voie să merg în cluburi, să fac tatuaje, piercing-uri, cum fac fetele la 14 ani. După 18 faci ce vrei. Până la 18 tu ești fata mea și eu trebuie să fiu mândră de fata mea.”, a adăugat ea.

Întrebată despre cât de mult a marcat-o faptul că a fost bătută când era copil, Valeria a explicat că în cazul ei nu e vorba decât de o palmă la fund.

„O palmă la fund, uneori, este binevenită, în cazul meu. Eu nu spun despre alte cazuri și nu spun despre bătăi din alea cu vânătăi și așa mai departe (...)”

„Acum sunt eu fata de care sunt mândră și realizez cumva de ce mama m-a ținut atunci din strâns, a avut dreptate că m-a ținut din strâns. Păi la cât de șotioasă eram eu, dacă nu mă ținea din strâns, mai știu eu unde eram acum?”, a mai povestit Valeria.

Despre cum a trecut peste accidentul pe care l-a avut mama sa, dar și despre cât de mult i-a lipsit tatăl, vezi AICI.

Valeria Lungu este fiica interpretei, Victoria Lungu și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din Moldova. Pe Instagram, tânăra are o comunitate de aprape 200 de mii de urmăritori.

Citește și: Dragoste la puterea a treia! Suada Karkouki alături de soț și fiică - într-o fotografie adorabilă