Engleza pentru copii este o necesitate vitală, o garanție a relevanței profesionale viitoare, creșterea carierei unei persoane. Cu toate acestea, de cele mai multe ori discuțiile dintre părinți și specialiști se desfășoară în jurul întrebării la ce vârstă este bine de început să învățăm o limbă străină?

Susținătorii educaţiei timpurii consideră că limba engleză pentru copii ar trebui să fie prezentă în viața lor aproape din primele zile. Al doilea grup de părinți sunt siguri că o limbă străină ar trebui învățată exclusiv într-un mediu natural, prin urmare depun toate eforturile pentru a oferi copilului condiții adecvate: călătorii frecvente, șederi temporare într-o țară străină.

Unii părinți sunt convinși că cursurile de limba engleză ar trebui să înceapă numai atunci când copilul crește, își manifestă interesul sau înțelege independent relevanța cunoștințelor.

mamaplus

Potrivit experţilor de la TEST KIDS, este recomandabil să începeți învăţarea unei limbi străine la vârsta de 4-5 ani. La această vârstă, copiii manifestă un interes deosebit pentru tot ceea ce este nou și neobișnuit, mai ales că au format deja o percepție lingvistică și o idee adecvată a mediului.

Memoria și gândirea la copiii preșcolari se dezvoltă activ, datorită căreia profesorul, cu ajutorul unor tehnici și metode speciale, le poate concentra atenția asupra subiectului pentru o perioadă scurtă de timp. Folosind imaginația, puteți obține un succes semnificativ în stăpânirea unei limbi străine de către un preșcolar. O condiție importantă este forma de învățare prin joc, atunci când copilul este atât de implicat în procesul de joc încât nu își dă seama cum începe el însuși să vorbească engleza.

Psihologii și educatorii salută limba engleză pentru copiii preșcolari ca fiind una dintre modalitățile de dezvoltare a proceselor mentale cognitive: gândire, memorie, atenție, vorbire. Toate aceste procese care determină caracteristicile intelectuale ale unei persoane sunt instruite în procesul de percepție și asimilare a materialului nou.

mamaplus

Engleza pentru copii ar trebui să fie inițial o distracție interesantă și plăcută, copilul ar trebui să dobândească toate cunoștințele și abilitățile noi într-un mod jucăuș. Părinţii trebuie să știe că învățarea va avea succes numai dacă copilul este pozitiv. Impunerea și constrângerea unui copil de 4 ani pot duce la rebeliune, pot provoca emoții negative care pot servi drept barieră în învățarea unei limbi străine.

La TEST KIDS efectuăm întotdeauna teste preliminare și evaluăm disponibilitatea și interesul fiecărui copil. Dacă copilul nu este încă pregătit, recomandăm întotdeauna părinților să nu se grăbească și să revină peste un an. Scopul principal al centrului nostru pentru copii TEST KIDS este educația competentă, de înaltă calitate, interesantă pentru copilul dumneavoastră.

TEST Kids vă propune ore de studiere axate nu doar pe însuşirea limbii engleze, dar şi pe dezvoltarea intelectuală, cognitivă şi estetică a copilului dumneavoastră, pe dezvoltarea sa multilaterală.

Adresa: Chisinau, str. Bernardazzi, 97
Telefon: (+373) 260 350; (+373 22) 843 199,  079 332 879
Facebook
Site