mamaplus

TEST Kids

Filiala pentru copii TEST Kids vă propune ore de studiere axate nu doar pe însuşirea limbii engleze, dar şi pe dezvoltarea intelectuală, cognitivă şi estetică a copilului dumneavoastră, pe dezvoltarea sa multilaterală.

La TEST Kids găsiţi o ambianţă deosebită, de căldură sufletească şi confort, care le va oferi tuturor micuţilor posibilitatea să însuşească limba uşor şi captivant. Copilul dumneavoastră, deja de la 4 anişori, poate începe studierea limbii engleze la centrul nostru. Anume de la această vîrstă odoraşii însuşesc mai repede şi mai lesne tot ce e nou şi interesant, mai ales, că lecţiile sunt organizate în formă de joc, doar în limba engleză. Metodica şi manualele de studiu sunt adaptate, în funcţie de nivelul înregistrat de oricare dintre grupe.   Fiecare dintre profesorii noştri găseşte cheiţa proprie pentru orişice copil. Principiile fundamentale în atitudinea faţă de micuţi sunt dragostea şi bunăvoinţa. Noi nu impunem, ci creăm o atmosferă de studiere şi creativitate, care le permite copiilor să înveţe cu mult zel şi plăcere.

mamaplus

Oferiţi-le copiilor tot ce e mai bun!

TEST Kids vă propune ore de studiere axate nu doar pe însuşirea limbii engleze, dar şi pe dezvoltarea intelectuală, cognitivă şi estetică a copilului dumneavoastră, pe dezvoltarea sa multilaterală.

Adresa: Chisinau, str. Bernardazzi, 97
Telefon: (+373) 260 350; (+373 22) 843 199,  079 332 879
Facebook
Site

mamaplus