3 zodii cu sufletul curat ca de copil

3 zodii cu sufletul curat ca de copil

-
//
25.09.2018

Nu au gânduri rele, sunt mereu binedispuși și vor să răspândească binele peste tot. Sunt prieteni adevărați, devotați, care sar mereu în ajutor. Dacă ai printre amici aceste 3 zodii, ești un norocos!

3 zodii cu sufletul curat ca de copil

Rac

Racul este deschis, sincer și iubitor, un prieten adevărat, un soț fidel și un părinte model. E trup și suflet pentru cei de lângă el și asta datorită sufletului sau blând și bun. Fericirea lui este fericirea celorlalți. Echilibrul familiei înseamnă și echilibrul sau. Este capabil să renunțe la plăcerile lui într-o clipă doar că să le fie bine celor dragi lui. Racul este întotdeauna umărul pe care te poți plânge și brațul de care te poți sprijini.

Vărsător

Vărsătorul și-ar dori că toată lumea să fie fericită, motiv pentru care face din asta un scop în viață. E generozitatea întruchipată și e gata să ajute lăsându-se pe sine deoparte pentru ceilalți. Este foarte sensibil la greutățile celorlalți și este mereu gata să le ofere o mâna de ajutor fără chiar că cineva să i-o fi cerut-o. Face totul dezinteresat pentru că se vrea a fi sprijinul tuturor. Se entuziasmează la bucuriile celorlalți și îl impresionează deopotrivă suferința lor.

Fecioara

Nu e neapărat cel mai cald și mai sensibil dintre nativi, însă are o structură aparte, care îi impune parcă să fie generos, bun, altruist. Este o persoană foarte sociabilă, care aduce veselie oriunde ajunge. Face tot posibilul să acționeze cât mai corect cu putință în orice situație. Nu ezită să îi ajute pe cei din jur, fiind un om de baza oriunde se duce. Deși este rece și rezervat în a-și exprimă sentimentele, acest nativ nu se da în lături de la niciun gest de noblețe.

Sursa: horoscop.ele.ro