mamaplus

Zodiile ce lasă în urma lor doar ură și suferință

-
//
31.01.2023

Astrele avertizează că anumite zodii au o înclinație aparte spre latura întunecată a lucrurilor, iar nativele acestora pot deveni fruntașe în ceea ce privește arta de a fi malefice.

mamaplus

Iată care sunt cele 3 zodii care ar putea câștiga cu ușurință rolul de Vrăjitoarea cea Rea.

Scorpion

Femeia scorpion și-a câștigat renumele de cea mai răzbunătoare din zodiac. Nativele acestei zodii sunt cunoscute drept tipologia care  nu uită şi nu iartă. Odată ce i-ai greșit, pregătește-te să ai o viață de coșmar. Îşi satisface orgoliul umilindu-i pe cei care i-au greșit și te va lovi mereu acolo unde te doare cel mai tare. Femeia Scorpion are un stil de a-şi exprima părerile care strivește personalitatea interlocutorului şi îi distruge stima de sine. Deși femeia născută sub acest semn te va iubi cu toată ființa ei, fără a-și știrbi mândria, odată ce i-ai greșit, pregătește-te să plângi. Se va folosi de manipulare și șantaj pentru a ieși cu bine din orice situație. În schimb, dacă ești sincer și loial, vei avea parte de cea mai iubitoare și devotată femeie, care îți va fi mereu alături, transmite realitatea.md.

Taur

Femeia din zodia Taur ucide doar cu privirea. Nu are nevoie de prea multe cuvinte ca să rănească. Tipic acestei native este faptul că judecă foarte mult şi crede că are întotdeauna dreptate. Odată ce și-a format o părere despre tine, îți va vedea doar defectele și nu o poți îndupleca. În dragoste, își va idealiza partenerul și va da vina pe factorii externi dacă ceva nu merge bine. Totuși, dacă o rănești, nu vei scăpa de furia cuvintelor ei și de valul de critici pe care îl va arunca asupra ta. Dacă se va simți protejată, vei avea parte de o parteneră iubitoare care se va pune pe locul doi pentru tine.

Leu

Femeia Leu este cunoscută pentru faptul că vrea să fie mereu în centrul atenţiei, indiferent de situaţie. Nu suportă să vadă că cineva este mai plăcut decât ea, așa că este în stare să își trădeze prietenele sau să le fure iubiţii doar pentru a se bucura de atenție. Dacă o vei ignora, va plânge și va face scene. Crede că totul i se cuvine și că poate controla pe oricine. Sunt soții iubitoare și mame devotate, câtă vreme le asiguri că nimeni nu este mai bun decât ele. Pe de altă parte, se vor descotorosi de tine cu ușurință dacă nu le oferi atenția de care au nevoie.