Vara copiii sunt mult mai expuși la razele solare decât în celelalte anotimpuri, de aceea e foarte important ca pielea acestora să fie protejată. Pentru a evita reacțiile adverse ale razelor soarelui este indicat să aplicăm pe pielea copiilor produse cosmetice fotoprotectoare cu un factor de protecție de minimum 30.

Cum să protejăm pielea copiilor de razele ultraviolete

Equilibra, brandul Nr 1 în Italia,  îți propune Gama PROSun-UV® complex, care va proteja pielea copiilor de razele solare.

  • Aloe Spray Cremă Protecție Solară SPF 30 pentru copii cu ProSun-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară SPF 30 pentru copii cu ProSun-UV® complex
  • Aloe Cremă Protecție Solară SPF 50+ pentru copii cu ProSun-UV® complex

Cum să protejăm pielea copiilor de razele ultraviolete

PROSUN-UV® complex acționează ca un filtru special care crește substanțial durata protejării pielii de razele solare și stabilește un echilibru perfect între filtrele de protecție împotriva razelor UVA și a razelor UVB.

Substanțele active din extractele naturale din plante îmbunătățesc rezistența pielii și susțin capacitatea proprie de protecție la factorii externi. Formula este îmbogățită cu ulei de argan bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6 ce ajută la regenerarea pielii, catifelează pielea, protejează de radiațiile solare și asigură o bronzare uniformă. Gelul de Aloe Vera este o alternativă naturală, eficientă pentru că are o acțiune extrem de hidratantă și este folosit cu succes împotriva efectelor nocive ale soarelui, cu acțiune antiinflamatoare, antiseptică, nutritivă, emolientă dar și cicatrizantă asupra epidermei. Aloe Vera este cel mai indicat pentru protejarea, vindecarea și îmbunătățirea aspectului pielii copiilor și a bebelușilor. Untul de shea are protecție solară anti-UV. Uleiul de migdale dulci este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale cu factor de protecție solară și o sursă semnificativă de vitamina E, care menține pielea tânără și catifelată.

Cum să protejăm pielea copiilor de razele ultraviolete

Produsele Equilibra PROSUN-UV® complex sunt FĂRĂ parabeni, FĂRĂ coloranți, FĂRĂ petrolați, FĂRĂ parfum. Componente active - gel Aloe Barbadensis 20 % , unt de Shea, ulei de migdale dulci, vitamina E.

  • Aloe After Sun lapte după plajă pentru copii

Laptele hidratant este folosit după expunerea la soare, conține ingrediente naturale care calmează în caz de arsuri solare sau de înroșire a pielii. Aloe After Sun este o formulă specială de la Equilibra care calmează și hidratează special concepută pentru pielea sensibilă și delicată a copiilor. Laptele hidratant este folosit după expunerea la soare,conține ingrediente naturale care calmează în caz de arsuri solare sau de înroșire a pielii.

Cum să protejăm pielea copiilor de razele ultraviolete

Evită expunerea prelungită la soare, deoarece prezintă un risc pentru sănătate!

Protejează pielea copiilor cu Gama PROSun-UV®, complex de la Equilibra Moldova!

Produsele Equilibra pot fi găsite în toate filialele Farmaciei Familiei!