Cu siguranță, fiecare părinte se întrebă cum să nu dea greș în alegerea uniformei școlare pentru odrasla sa. În acest an, la etajul 3 al magazinului UNIC veți găsi nu doar toate accesoriile necesare pentru școală, ci și o mulțime de răspunsuri la întrebările pe care le aveți.

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Specialiștii calificați ai Centrului Comercial UNIC vă vor ajuta să alegeți cele mai bune hăinuțe pentru școală. Iar calitatea și prețul vă vor surprinde plăcut!

Brandurile DININIMA au prezentat anul acesta uniforma școlară a producătorilor locali în nuanțe albastre, burgunde și verzi. Psihologii spun că anume aceste culori ajută copilul să atingă obiectivul dorit, să fie mai concentrați și organizați în timpul orelor.

Desigur, culoarea clasică neagră a uniformei va rămâne întotdeauna o alegere bună.

Copiii petrec 6-8 ore la școală, deci este important să se acorde atenție calității stofei din care a fost confecționată uniforma. Uniforma ar trebui să fie caldă în timpul iernii și răcoroasă primăvară și toamnă.

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Mama iubitoare a două fete, Larisa Roșca, este în căutarea celei mai comode și stilate uniforme școlare pentru fiica sa, Sofia.

Fetele au optat un sarafan elegant în carouri de la Vestiti. Look-ul a fost completat cu o bluză de la același brand. Tot la etajul 3 al magazinului UNIC, ele au ales colanții calitativi de culoare albă de la Ponti, precum și pantofii de lac semnați de Andreooly Shoes. Ținuta a fost completată cu un accesoriu cochet și util - rucsacul Anlevon.

Acum Sofia arată irezistibil!

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Unifrome școale, colanți, pantofi, rucsacuri - pe toate le puteți găsi într-un singur loc: chiar în centrul Chișinăului, la etajul 3 al magazinului UNIC. Nu trebuie să alergați prin tot orașului în căutarea accesoriilor școlare, celor mai bune oferte și lucrurilor calitate.

La magazinul UNIC economisiți timp și bani!

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Cum să alegeți uniforma școlară potrivită

Adresa: bd.Ştefan cel Mare şi Sfânt, 8

Telefon: +373 603 01 109; +373 222 73 516

Program de lucru: 

  • Luni - Sâmbătă de la 8:30-20:00 
  • Duminica de la 9:00-19:00