mamaplus

Visul de 10 ani al Cristinei Gheiceanu prinde viață. Anunțul făcut de bloggeriță

0
//
21.05.2020

Este urmărită de oameni din diverse colțuri ale lumii și se bucură de mare succes în mediul online. Vorbim despre Cristina Gheiceanu, mama unei fetițe adorabile pe nume Adela, care după naștere a început să lucreze la un proiect de suflet. 

Bloggerița, pasionată de haine și modă, a decis să-și lanseze propria afacere, la care visează de 10 ani. Maternitatea a fost un bun prilej pentru a munci la proiect și iată că, pe 22 mai curent, Cristina își va vedea visul împlinit. Este vorba despre lansarea unui magazin de haine în regim online.

Despre cum a luat naștere această idee și ce articole vestimentare vor putea fi achiziționate, Cristina a povestit în cadrul unui interviu online pentru un post de televiziune de la noi.

„Această dorință o aveam demult, dar cumva era acolo, în gândurile cele mai îndepărtate ale mele. Îmi doream foarte mult să am propriul magazin de haine. Cu 10 ani în urmă nu știam că acesta va fi online, mă gândeam că o să fie un magazin fizic unde oamenii o să vină, o să probeze, o să cumpere... Acum, acest vis cumva s-a dezvoltat odată cu tendințele în care trăim noi și va un magazin online de haine, care sper foarte mult să placă oamenilor atât de mult cum îmi place și mie”, a mărturisit Cristina pentru început.

Magazinul va fi lansat mâine, 22 mai - o zi pe care creatoarea a ales-o special pentru acest eveniment.

„Proiectul va fi lansat vineri, pe data de 22 mai. Am ales această dată nu în zadar, pentru că în 22 sunt născută și eu, doar că în decembrie. Cred că acest număr îmi poartă un mare noroc”, a spus bloggerița.

mamaplus

Cu siguranță, femeile sunt curioase ce tipuri de haine se vor găsi în magazinul Cristinei Gheiceanu.

„Mai exact, magazinul va conține piese lejere, în special rochii. Cred că tot ce va fi în magazinul meu mă caracterizează pe mine în primul rând. Este ceea ce-mi place mie și ceea ce aș purta eu. Sunt ținute feminine, lejere, vaporoase și, cel mai important, cu culori pastelate. Iubesc culorile, nu-mi place culoarea neagră, de aceea negru va fi un pic absent din colecțiile mele. În schimb, voi avea culori”, a povestit Cristina.

Lansarea magazinului va avea loc cu prezentarea primei colecții de piese vestimentare, care, potrivit bloggeriței, nu sunt concepute în totalitate de către ea. Însă, pentru sezonul estival, creatoarea promite o colecție proprie, care va fi prezentată peste o lună.

„Prima colecție pe care o lansez conține haine gândite de mine, dar cu influență, întrucât este prima mea colecție. Eu nu am făcut studii în domeniu. Anumite detalii le-am văzut într-o parte, altele în altă parte. Nu am încă o imaginație atât de bună încât să construiesc o haină cap-coadă. În schimb, colecția de vară la care lucrăm acum și care va fi lansată într-o lună, este cap-coadă a mea: stofe, nasturi, fermoare, formă, absolut totul”, a precizat Cristina.

De asemenea, bloggerița a anunțat că orice comandă va putea fi livrată clienților oriunde, întrucât următorii săi de pe rețelele sociale se află peste tot în lume.

Cristina Gheiceanu se bucură de susținerea necondiționată a soțului ei, iar de un an și câteva luni, sursa continuă de fericire în familia lor este micuța Adela.

mamaplus