mamaplus

Viața sexuală după naștere. Tany Vander: „Mai răruț și mai drăguț...”

0
//
08.02.2021

Tanny Vander este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri din Republica Moldova. Nutriționista se bucură de o carieră de succes, are o căsnicie fericită și este mama unui băiețel minunat, Adam.

Într-un interviu oferit jurnalistului Dorin Galben, Tany a povestit despre cum a reușit să slăbească după naștere, despre ce relații are cu soacra, dar și despre cât de mult apariția copilului i-a influențat relația de cuplu.

Chiar dacă foarte mulți bărbați se plâng că după ce soțiile nasc, nu se mai bucură de atâta atenție din partea lor, iar relațiile sexuale sunt tot mai rare, se pare că Tany Vander și soțul ei, Vasiliy, nu s-au confruntat cu astfel de probleme.

„Atunci când ești în relație cu un bărbat care este obsedat la acest capitol, atunci tu poți să ai probleme, fiindcă tu chiar nu prea reușești. Eu, de exemplu, n-am iubit niciodată sexul fiindcă trebuie azi, mâine, poimâine. Nu! De ce? Adică asta ce e vii la lucru sau ce? Trebuie să simți, să vrei, să ai chimie, să vrei să faci sex. Dar nu pur și simplu cu trebuie. La un moment dat, ajungi... eu știu că femeile inventează că le doare capul, că nu știu ce. La noi nu există asta, la noi există, știi cum: mai răruț și mai drăguț, adică atunci când simțim, dar nu atunci când trebuie și asta este perfect.”

Urmărește întregul interviu AICI.
 

mamaplus

Tany Vander este căsătorită cu Vasiliy Lungo. Cei doi au împreună un băiețel, Adam, care pe 14 martie va împlini un anișor.