mamaplus

Tany Vander: ”Eu niciodată nu am făcut sex pentru bani!”

0
//
29.04.2021

Având o comunitate de peste 125 de mii de urmăritori pe Instagram, Tany Vander poate fi numită una dintre cei mai vizualizate bloggerițe din Moldova. Subiectele pe care le abordează ea pot fi incluse în categoria ”tabu”, pentru că cele mai multe femei de la noi nu s-ar încumeta să vorbească deschis despre asta. Tany a fost întrebată de unul dintre urmăritorii săi dacă a făcut vreodată sex pentru bani. Tânăra mamă și bloggeriță s-a arătat nedumerită de faptul că urmăritorii ei i-au adresat așa o întrebare, pentru că ea ar împărtăși cu totul alte valori pe rețelele sociale. Până la urmă, ea a decis să-și expună părerea proprie vizavi de subiect și a dezvăluit câteva detalii din experiența sa personală.

”Eu cred că multe persoane încearcă să pară pe Instagram sfânta-sfintelor, dar în viața reală este cu totul altceva. Bănuiesc că din acest motiv m-ați întrebat. Dar, eu o să vă explic: eu mereu am fost foarte dură cu bărbații atunci cândmi se făceau avansuri. Îmi place luxul, dar nu aș fi în stare să fac orice pentru el. Din asta rezultă că eu niciodată nu am făcut sex pentru bani sau pentru niște lucruri materiale, pentru că am putut să le obțin doar cu prezența mea, cu o atitudine frumoasă, cu ceea ce vine din interior. Eu am avut scopuri mult mai mari. Eu am putut obține bani, cadouri scumpe și alte lucruri materiale și fără să fac sex cu ei. Asta ține totul de arta de a cuceri frumos un bărbat.”, susține Tany Vander.

Bloggerița mai spune că fiecare bărbat se comportă diferit cu femeile și, prin urmare, secretul constă în capacitatea femeii se a de poziționa corect. Dacă un bărbat nu se comportă respectuos cu femeia, înseamnă că ea nu l-a pus la punct la momentul potrivit. Dacă vrei să obții ceva de la un bărbat, mai întâi asigură-te că el este îndrăgostit de tine, iar dacă nu este – nu o să-ți dea absolut nimic, mai afirmă Tany Vander.

”Eu vă sfătui la general să nu obțineți lucrurile materiale și bani în viață prin sex. Asta este o modalitate ușoară, dar care va avea consecințe pe viitor – atunci când vei dori să-ți întemeiezi o familie. De exemplu eu sunt super-curată la acest capitol și niciodată, niciun bărbat nu va putea apărea să zică cuiva ceva, pentru că eu am fost mereu o femeie cu valori și uneori valorile mele au fost exagerate. Sunt foarte exigentă în privința asta.”, mai povestește Tany.

Menționăm că Tany Vander este o femeie de afaceri și mama unui băiețel în vârstă de un an. Bloggerița este căsătorită cu omul de afaceri Vasiliy Lungo din toamna anului 2019.

Tany este la a doua căsnicie, dar despre relația actuală a menționat în repetate rânduri că este ceea ce și-a dorit dintotdeauna.

mamaplus
mamaplus