mamaplus

În șorturi și cu bustieră, Nata Albot și-a arătat abdomenul după 4 luni de antrenamente (FOTO)

-
//
19.11.2020

Și-a dorit mult să devină mai disciplinată în privința sportului și s-a ținut de cuvânt. Deși spune că i-a fost cam greu la început, Nata Albot și-a găsit un antrenor personal și se ține strict de antrenamentele zilnice. Ea mărturisește că acum 4 luni a ales formula de antrenament online, pentru că abonamentul la sală era mereu un motiv de a chiuli și de a se eschiva de la sport. E adevărat că o costă cam de vreo 5 ori mai mult să-și ia antrenor personal, dar are totuși un argument bine întemeiat.

”În primul rând ai un angajament. Există un fel de sentiment de responsabilitate față de un om care își programează timpul și mai are clienți ca tine și pe care nu-l poți ignora așa cum poți face cu un abonament de la sală.”, afirmă cu sinceritate Nata Albot.

Prezentatoarea TV și-a achiziționat echipamentul necesar pentru a face sport ca la carte și s-a apucat de treabă.

”Kilogramele nu prea se duc. Am abia primul rezultat: la 4 luni am reușit să dau jos 1 kilogram și jumătate. În schimb s-a sculptat corpul. Nu știam: să vă arăt sau să nu vă arăt rezultatele. Nu vă speriați, totuși eu sunt o femeie care a născut de vreo 5 ori, așa că acceptați cum este. Vreau doar ca prin aceste imagini să încurajez femeile și bărbații să facă sport.”, a mai adăugat Nata, atașând și câteva imagini cu primele ei rezultate.

mamaplus

Pentru arderea grăsimii de pe burtă, Nata face multe antrenamente cardio. Ea a mai mărturisit că nu îi place alergatul, mai ales în sezonul rece, și poate că din acest motiv kilogramele în plus se topesc mai lent. Cert este că ea este mulțumită de rezultatul pe care îl vede în oglindă și spune că nu se va opri aici.