mamaplus

Scapă de grăsimea din interiorul coapselor cu doar câteva exerciții simple

-
//
16.09.2019

Dacă încerci din răsputeri să dai jos kilogramele de pe interiorul coapselor, află că efortul nu este întâmplător. Tot mai mulți antrenori spun că acea zonă este foarte problematică. Pentru a scăpa de grăsimea din interiorul coapselor este nevoie nu doar de un set de exerciții corespunzător, dar și de o dietă echilibrată.

mamaplus

Partea din interiorul coapselor este una dintre cele care ne dau bătăi de cap. Există trei exerciţii care promit să te ajute să îţi tonifiezi picioarele în doar o săptămână şi să scapi de grăsimea din această zonă.

Exerciţiile de tip cardio sunt foarte eficiente. Să arzi cât mai multe calorii este extrem de important, pentru că asta de va ajută să scapi de grăsimile de pe întregul corp. Alege exerciţiile care ard cele mai multe calorii-alergatul, mersul pe bicicletă sau săritul coardei. Specialiştii în recomandă o sesiune cardio de câte o oră de 5 ori pe săptămâna pentru a se observă o diferenţă. 

Vezi aici câteva exerciții pe care le poți face chiar la tine acasă.

Poți încerca la sală și mersul pe banda înclinată, urcatul scărilor sau a dealurilor. Este un exercițiu extrem de eificient pentru picioare - vei arde multe calorii și vei simți muschii cum lucrează.

Sursa