Abonamentele anuale nu sunt elastice, însă noi știm cum să vă prelungim fitness-plăcerea nu pentru 12, ci pentru 14 luni. În această primăvară, Max Fitness vine cu o ofertă tentantă pentru cei care încă nu au reușit să scape de kilogramele în plus pentru sezonul estival.

mamaplus

La preț de 250 de euro veți putea slăbi nu doar pentru vara care se apropie, ci și pentru anul viitor. Toate abonamentele procurate cu acest tarif sunt valabile până în iunie 2020.

Sunteți curioși să aflați ce include această ofertă? Nu trebuie să apelați vreun număr de telefon. Este necesar doar să completați o cerere online, pentru ca ulterior să fiți contactați. 

Solicitarea poate fi văzută aici.

Sursa: MamaPlus.MD

Max Fitness este un club de nivel european, cunoscut ca unul dintre cele mai bune din Chișinău. Clienții Max Fitness apreciază profesionalismul echipei, diversitatea și calitatea serviciilor oferite, precum și abordarea individuală față de fiecare persoană care a trecut pragul clubului. Pentru echipa Max Fitness, modul sănătos de viață nu presupune doar cuvinte, ci un stil de viață și noi știm cum să vă schimbați stilul de viață!

Adresa: bd.Moscova, 11/5, Сhișinău, Moldova
Numere de contact:  060 400 700 (secția de vânzări),  022 442 700 (recepție)
Facebook
Site