mamaplus

Ina Chișlaru, către femeile care vor să slăbească: ”Ori te apuci de lucru, ori nu te apuca deloc„

-
//
20.01.2020

Mamă a trei copii, Ina Chișlaru sau Ina fitnessmama știe cu siguranță care sunt regulile esențiale pentru a obține o siluetă de invidiat, iar cel mai mare avantaj al său este că poate să motiveze cu adevărat! Într-o postare recentă pe Instagram, Ina a specificat greșelile cele mai frecvente pe care le comit femeile atunci când se apucă de slăbit. Află în continuare care sunt acestea.

Ori te apuci de lucru, ori nu te apuci deloc

O greșeală pe care o fac mulți atunci când încep antrenamentele: îndată ce obțin un rezultat, fie el și minim, se relaxează și își încep a-și căuta scuze și justificări: ei lasă că eu am văzut ce pot, eu repede slăbesc dacă vreau, și iar se apucă de îndopat în două fălci. IATĂ BUBA CEA MARE! Atunci când ești în procesul de slăbire, trebuie să te menții strict de regim, de altfel fiecare bucățică de dulce sau de fastfood te aruncă nemilos cu 2 săptămâni înapoi. Și atunci tot ceea ce ai făcut până acum se egalează cu ZERO! Cum rămâne cu tot efortul depus până în acel moment? Cu dorința enormă de a face schimbări, de a simți acel gust al victoriei asupra lenei, de a adopta un stil sănătos de viață, pe care, ulterior, să-l preia și familia noastră?

O altă greșeală enormă: te-ai antrenat o lună, ai obținut rezultate vizibile și ai abandonat.

Apoi repede revii de unde ai început și iarăși ți-ai instalat (benevol) starea depresivă și nemulțumirea de sine. Cunoscută situație? Pentru a avea rezultate frumoase e nevoie de muncă, însă nu de o lună. Vrei să fii în formă, trebuie mereu să te antrenezi, să ai grijă de regimul alimentar ca de un copil. De copil ai grijă să mănânce la timp și echlibrat, tu de ce nu ai adopta același principiu și pentru tine? Fetelor, eu mă topesc de dragul vostru când văd că vreți, că depuneți efort, dar mi se rupe o bucată de suflet când văd că abandonați. Acest regim trebuie să devină un mod de viață și el poate deveni un obicei dacă aveți dorință enormă.

Află mai multe recomandări utile de la Ina, pe pagina ei de Instagram.

Reține bine aceste recomandări și spor(t) la treabă! ⠀