Fiecare femeie își dorește să se simtă bine în propria piele, iar când adaugă câteva kilograme în plus, apar și complexele. Dacă te afli și tu în această situație și îți dorești o siluetă ca trasă prin inel până la Revelion, pe lângă sport și alimentație rațională, poți folosi un supliment pentru slăbire din ingrediente naturale.

mamaplus.md

Fast Drena Equilibra este un supliment alimentar complex și concentrat de la Equilibra, pentru slăbire și controlul greutății. Formula lichidă concentrată, care se diluează în apă, conține 8 extracte de plante, cu gust plăcut de lime și are funcție drenantă, detoxifiantă  și depurativă.

Păpădia și brusturele reglează funcția depurativă a organismului. Armurariul, curcumaua și anghinarea sunt un suport necesar pentru buna funcționare a activității hepato-biliare. Sparanghelul, frunzele de boldo și frunzele de coacăz negru ajută la drenarea lichidelor corporale și buna funcționare a tractului urinar.

mamaplus.md

Produsul trebuie să fie folosit împreună cu un regim alimentar echilibrat și un stil de viață sănătos, cu un nivel optim de activitate fizică.

Dacă urmezi cura mai mult de trei săptămâni, îți recomandăm să ceri sfatul medicului. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

Produsele Equilibra pot fi găsite în toată rețeaua Farmacia Familiei!