mamaplus

Timp de o lună, la Synevo poți efectua pachetul de analize „Controlul diabetului zaharat” cu prețul de doar 312 lei

0
//
14.11.2019

Diabetul zaharat este o boală cronică foarte serioasă, însoțită de creșteri anormale ale nivelului de glucoză în sânge. Pe plan mondial, este înregistrat un număr tot mai mare de cazuri anual. Mortalitatea din cauza complicațiilor diabetului crește de la an la an.

Există două tipuri de diabet:

- diabet zaharat tip 1: asociat cu producția insuficientă de insulină (un hormon care favorizează pătrunderea glucozei în celulele țesuturilor);
- diabet zaharat tip 2: asociat cu o încălcare a mecanismului de transport al glucozei în celule.

Pentru ambele tipuri de diabet este caracteristică o creștere a glicemiei, ceea ce duce la deteriorarea vaselor sanguine, țesutului nervos, rinichilor și în mare parte a tuturor organelor și sistemelor din organism. În mod deosebit, pericolul bolii constă în complicațiile care apar.

În ciuda severității diabetului zaharat, aveți posibitatea de a învăța cum să-l controlați și să trăiți o viață deplină. Respectând următoarele recomandări, puteți reduce semnificativ riscul de a dezvolta complicațiile acestei boli:

- respectați un regim alimentar sănătos cu o cantitate redusă de carbohidrați și grăsimi;
- practicați sportul, activitatea fizică trebuie să fie regulată și dozată;
- încercați să slăbiți;
- renunțați la alcool și fumat;
- urmați cu exactitate terapia indicată de medic;
- luați în mod regulat preparate pentru reducerea glicemiei;
- consultați în mod regulat un medic endocrinolog;
- cel puțin o dată pe an, ar trebui să fiți supuși examinării unui oftalmolog, neurolog, cardiolog;
- monitorizați sistematic glicemia, hemoglobina glicată și proteinele din urină.

În toată lumea, 14 noiembrie este considerată Ziua Mondială a Diabetului. Special pentru această dată, Laboratorul Medical Synevo oferă un pachet de teste „Controlul diabetului zaharat”, cu o reducere de 30%!

mamaplus

Acest pachet include:

- nivelul glicemiei (sânge recoltat pe nemâncate);
- nivelul hemoglobinei glicate - un parametru care indică gradul de compensare a diabetului zaharat pentru ultimele trei luni;
- albuminurie: raportul albumină-creatinină – un marker care permite de a suspecta la timp o nefropatie diabetică, o altă complicație a diabetului.

În perioada 14 noiembrie 2019 - 14 decembrie 2019 puteți efectua aceste teste de laborator incluse in pachetul „Controlul diabetului zaharat”, la orice Centru de Recoltare a Laboratorului Medical Synevo în perioada indicată, la un preț special de doar 312 lei.

mamaplus

De asemenea, pentru a afla detalii puteți apela la ☎ Сall-Сentru: +373 22 856990, +373 22 856991, +373 22 856992 (luni - vineri, ora 8:00-18:00; sâmbăta, ora 8:00-11:00) sau 📱Viber și 📱WhatsApp: +37379856990.

Diabetul nu este un verdict. Țineți boala sub control cu suportul Laboratorului Medical Synevo!