mamaplus

Stresul și insomnia nu trebuie să facă parte din viața ta. Controlează-le în mod natural

-
//
14.04.2020

În ziua de azi, o femeie modernă trăiește în condiții de încărcături psihoemoționale ridicate cauzate de o gamă largă de responsabilități familiale, concomitent realizându-se în sfera profesională. Ritmul ridicat al vieții cauzează anxietate crescută, dificultăți la adormire și tulburări ale somnului, ceea ce reduce semnificativ calitatea vieții și simțul fericirii.

Dacă acest lucru nu este confruntat, atunci stresul cronic contribuie la dezvoltarea nevrozei și apariția simptomelor de depresie. În acest sens, este indicată utilizarea efectivă a unor medicamente care să ajute o femeie să normalizeze blând și fiziologic starea psiho-emoțională fără efecte nejustificate asupra corpului și sănătății.

Controlul natural al stresului

Aceste proprietăți se conțin în preparatul popular în Germania, Nervoheel (comprimate). Oferind un efect calmant și antidepresiv, nu provoacă somnolență în timpul zilei și lipsa de coordonare la conducerea automobilului. El poate normaliza, de asemenea, procesul de adormire și somnul. S-a dovedit a fi foarte bun în tratamentul sindromului neurotic, nevrozei climacterice, în terapia complexă a bolilor psihosomatice.

Utilizarea pe termen lung a Nervoheel nu provoacă dependență și sindromul de abstinență. Datorită siguranței înalte a preparatului Nervoheel, este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează, precum și de copiilor chiar din prima zi de viață.

Conform unui studiu clinic comparativ, Nervoheel nu este inferior lorazepam-ului în ceea ce privește eficacitatea reținerii tulburărilor nervoase și, în același timp, este mult mai bine tolerat.

Al doilea factor care reduce calitatea vieții unei femei moderne este stagnarea congestiei pelvine, însoțită de senzații neplăcute și dureroase, secreții. Aceste fenomene creează condiții pentru dezvoltarea unui proces inflamator nespecific. Inflamația netratată sau depresivă se transformă treptat într-una cronică și poate provoca încălcări ale ciclului ovarian-menstrual și funcției de reproducere (infertilitate), etc.

Inflamația – trebuie vindecată, nu tratată

Picăturile Gynacoheel poate ajuta la reducerea și eliminarea proceselor stagnante în organele pelvine, disconfortului și durerilor în zona genitală a femeilo și secrețiilor neplăcute.

Acestea sunt utilizate în tratamentul colpitei (vaginitei) și salpingo-ooforitei (adnexită), dereglării ciclului ovarian-menstrual în cazul inflamației. Profilul de siguranță favorabil permite femeilor însărcinate și celor care alăptează să utilizeze Gynacoheel.

Ai grijă de tine! Formează-ți „farmacia pentru femei” personală cu Nervoheel și Gynacoheel pentru a menține armonia sănătății tale! Bucură-te de sănătatea ta.

Preparatul poate fi achiziționat în farmacii sau on-line (cu livrare la domiciliu).

mamaplus