Atunci când avem dureri ne gândim la orice, mai puțin la faptul că stresul este responsabil de aceste probleme. Potrivit celor mai recente studii, persoanele care luptă cu anxietatea și stresul prezintă o constricție a mușchilor, care cauzează oboseală, crampe, dureri de cap și sindromul colonului iritabil. 

mamaplus

Iată cum este stocat stresul în corp!

1. Cap

Durerile de cap sunt adesea rezultatul grijilor cu privire la lucrurile mărunte din viață și la anumite obstacole cu care te confrunți. Încearcă să găsești o modalitate de a te relaxa și nu te mai gândi la problemele zilnice.

2. Mâini

Durerea de la nivelul mâinilor poate fi cauzată de singurătate. Încearcă să ieși mai mult, să întâlnești oameni noi, să petreci timpul în locuri aglomerate și să te vezi cu prietenii.

3. Șolduri

Persoanele care se tem de schimbare sunt supuse adesea durerilor de șolduri. Viața se schimbă în mod constant și ar trebui să te adaptezi. Bucură-te de fiecare moment!

4. Umeri

Probabil că ești indecis, iar dilema cu care te confrunți cauzează o presiune puternică. Încearcă să vorbești cu un prieten și chiar să îi ceri sfatul, pentru a găsi mai ușor o soluție.

5. Gât

Durerea în gât este adesea corelată cu resentimentele. Uneori, este prea greu să ierți, dar încearcă să renunți la ură dacă vrei să îți recapeți sănătatea.

6. Genunchi

Persoanele cu un orgoliu mare pot dezvolta dureri de genunchi. Dă-ți seama că lumea nu se învârte în jurul tău. Ai grijă de cei dragi și fii alături de ei când au nevoie de tine!

7. Picioare

Durerea de picioare apare de obicei în cazul apatiei sau atunci când cineva crede că totul merge pe un drum greșit. 

Încearcă să descoperi frumusețea din viața ta. Zâmbește mai mult, fă lucruri amuzante și bucură-te de viață!

8. Partea superioară a spatelui

În cele mai multe cazuri, această durere este cauzată de frica de iubire sau de faptul că o persoană se simte neapreciată. Cu toate acestea, comunicarea reprezintă cel mai bun mod prin care le poți cere sprijinul celor dragi.

9. Partea inferioară a spatelui

Durerea din partea inferioară a spatelui poate fi cauzată de teama de a pierde banii sau de o obsesie pentru bani. Bogăția nu reprezintă cheia fericirii, așa că încearcă să găsești dragostea și fericirea în alte lucruri, iar banii vor veni în cele din urmă.

10. Coate

Durerea de la nivelul coatelor poate fi cauzată de încăpățânarea ilogică. Încearcă să lași lucrurile să își urmeze cursul normal în viață și să nu fii rezistent la schimbare.

Sursa