Majoritatea produselor de pe piața din Moldova conțin ingrediente active de origine chimică (DEET și Icadirin), nerecomandate sub vârsta de 2 ani. Gama Chicco Natural este concepută pentru a oferi protecție naturală împotriva înțepăturilor insectelor. Ingredientul activ este de origine vegetală și de aceea este potrivit pentru pielea sensibilă și delicată a copiilor și a femeilor însarcinate. 

100% protecție naturală

Noua gamă Chicco Natural împrospătează, hidratează și protejează în mod natural pielea bebelușilor fără a utiliza repelenți chimici. Datorită extractului de Melissa (Roinița) și Ulei de crab, pielea celor mici este protejată în mod natural împotriva țânțarilor. Mai mult decât atât, toate produsele Chicco nu conțin parfumuri sintetice, ci doar o aromă delicată și naturală dată de către Melissa sau Citronella. 

mamaplus

Protecție delicată

Toate produsele din gama Chicco Natural sunt testate din punct de vedere dermatologic pentru pielea sensibilă. Nu conțin alcool, coloranți, parabeni, EDTA, SLES, fenoxietanol, PEG, derivați din petrol, silicon și uleiuri minerale, astfel încât sunt recomandate atât pentru copiii cu vârsta sub 2 ani, dar și pentru femei însărcinate. 

mamaplus

Protecție "noapte și zi"

Formula exclusivă a gamei Chicco Natural funcționează în mod eficient atât în timpul nopții, cât și în timpul zilei, oferind protecție împotriva celor mai întâlnite tipuri de țânțari, precum Tigrul Asiatic (Aedes Albopictus). 

mamaplus

Gama Chicco Natural – protecție naturală împotriva țânțarilor, este o puteți gasi în forma de cremă, roll, spray, brațară, stickere parfumate, dispositive cu ultrasunet și creionul după mușcături.

Toată gama de produse o puteți găsi în rețeaua Farmacia Familiei. Vezi AICI lista cu adresele farmaciilor din toată țara.