mamaplus

Periuța ce te scapă de petele galbene de pe dantură sau periuța specială pentru fumători – dinți albi și sănătoși

0
//
22.04.2019

Un zâmbet larg și frumos, cu o dantură îngrijită, este o necesitate zilnică pentru fiecare. Și nu doar pentru că dinții îngrijiți arată bine, dar și pentru faptul că dantura este un indicator direct al stării noastre de sănătate.

mamaplus

Iată de ce medicii recomandă să acordăm mai multă atenție metodelor de îngrijire a dinților. Să alegem corect periuța și pasta de dinți, să folosim sistematic ața de curățare și irigatorul. Chiar și cei care nu pot renunța la viciul fumatului au o soluție, oferită de către brandul italian PresiDent.

Este vorba despre o periuță absolut revoluționară PresiDent White Smokers, cu efect de albire. Aceasta are o structură specială a perilor albi și negri, cu o duritate diferită, ce curăță mai bine suprafața dinților. Mai mult decât atât, perii sunt îmbibați cu Carbonat de Calciu – soluție ce elimină eficient petele galbene de pe smalțul dinților și previne noi depuneri de tartru.

mamaplus

Capul compact și oval al periuței de dinți PresiDent Smoker permite o acțiune de curățare eficientă în toate punctele arcadei dentare, chiar și în cele greu de pătruns. Iarmanerul, conceput într-o formă ergonomică, garantează o utilizare ușoară și corectă a periuței de dinți.

Periuța PresiDent White Smokers este dotată și cu un capac de protecție, din plastic, ce asigură igiena acesteia la cel mai înalt nivel. În plus, datorită capacului de protecție, periuța poate fi luată oriunde aveți nevoie, spre exemplu, în vacanță.

Produsul poate fi găsit pe www.farmacie.md.