mamaplus

O mamă din Strășeni, revoltată: ”Cum se fac testele la spitale: se pune testul pozitiv doar pentru număr?”

0
//
15.10.2020

După ce și-a vaccinat fetița, o tânără mamă spune că a fost nevoită să apeleze a doua zi la medicii raionali, pentru că micuța se simțea foarte rău, având grețuri și temperatura 37,5. Cum au derulat însă lucrurile mai departe, mama a relatat într-o postare publică pe rețelele sociale.

”Noi am chemat ambulanța și ei mi-au zis că este o simplă otrăvire de la mâncare, ne-au luat la spital acolo i-au pus 2 injecții ca să-i treacă voma. Pe data de 08.10.2020 de dimineață pe la orele 6 au venit și i-au făcut testul la Covid fetiței mele de 9 lunițe. Pe data de 09.10.2020 la orele 8 doamna V. mi-a zis că fetița mea este testată pozitiv și să decid să plec cu ea la centrul d Covid la Chisinau sau să scriu cerere și să plec cu ea acasă să-i dau lecuire de acasă. Noi am scris cerere de refuz și am plecat acasă. Pe data de 10.10.2020 am fost la o clinică privată și am dat testul de Covid, eu și fetița. Pe data de 12.10.2020 mi-au venit rezultatele și testul este negativ la ambele.

Acum se dă întrebarea cum se fac testele la spitale: se pune testul pozitiv dor pentru număr și câte mămici află că copilașii lor au Covid, și câți oameni au încredere în doctori și în testarea aceasta și se duc să primească tratament. Mămicile care află că bebelușul are Covid mai bine faceți încă o dată testatrea în clinică privată și nu aveți încredere în testarea de la spitale. Dar medicii și directorii spitalelor care sunt cumpărati și fac testările pozitive la bebeluși și la oameni maturi, să vă fie rușine! Luptați pentru sănătatea voastră și pentru dreptate.”, scrie femeia într-o postare publică pe Facebook.