Laboratorul medical Alfa Diagnostica a deschis încă o filială pentru efectuarea analizelor medicale într-o clădire nouă, ultramodernă pe str. București, 116.

Filiala este situată în centrul Chișinăului, lângă Institutul de Medicină Urgentă. Pacienților care locuiesc sau lucrează în această zonă a Chișinăului le va fi mult mai confortabili să efectueze analizele medicale necesare, fără a pierde timp pentru a se deplasa la alte filiale ale laboratorului Alfa Diagnostica.

Unul din avantajele noii filiale este spațiul larg care le asigură pacienților singuranța și confortul necesar pentru efectuarea testelor de laborator.

Sălile sunt spațioase, bine iluminate și ventilate în mod regulat, dotate cu echipamente moderne și consumabile sterile de unică folosință. În săli se respectă toate cerințele de siguranță epidemiologică.

Noua filială a laboratorul medical Alfa Diagnostica:

Adresa: str. București, 116 (lângă Institutul de Medicină Urgentă).

Telefon: 022 909 110

Alfa Diagnostica – companie de diagnostic, care include un laborator medical modern și o rețea de centre de prelevare a analizelor. Este parte componentă a unui holding, care include și Alfa Biobank – bancă de țesuturi și celule umane și Oncogene – serviciu oncologic de profilare genomică completă și personalizarea strategiilor terapeutice

Adresa: Laborator central - mun. Chișinău, str. N.Testemițanu, 21
Telefon: (+373 22) 82 44 44, 078 55 44 44
E-mail: info@alfalab.md
Facebook
SIte