mamaplus

Mai mulți oameni tratați de COVID-19 au început să raporteze complicații ciudate după infecție

0
//
19.10.2020

Rușii care s-au tratat de COVID-19 vorbesc despre complicații ciudate apărute după infecție. Jurnaliștii portalului 66.ru au atras atenția la publicațiile făcute pe un grup Facebook închis.

S-a aflat că cei care au avut o infecție cu coronavirus se plâng de căderea părului, creșterea glicemiei, de apariția unor afecțiuni digestive, precum și de probleme legate de miros. Mulți au dezvoltat anxietate, suferă de amețeli, atacuri de panică și înrăutățirea memoriei.

„Schimbările se resimt pronunțat în interior. În exterior, nu este foarte vizibil. Dar în interior se întâmplă ceva groaznic. Nu înțeleg ce este. Apoi trece. Apoi, din nou”, a spus una dintre utilizatoarele grupului citate de publicație.

Unele femei se plâng de amorțeala recurentă a picioarelor mai jos de genunchi. Aceste simptome se manifestă timp de câteva luni. Unul dintre utilizatori s-a plâns de pierderea poftei de mâncare, disbacterioză și crampe stomacale.

Cei care s-au vindecat de COVID-19 dezvoltă, de asemenea, simptome de diabet - gură uscată, sete severă și transpirație. Cu toate acestea, nivelul zahărului este menținut la nivelul normal - 5,5.