mamaplus

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme în numai șase luni! Află-i secretul

-
//
30.09.2019

Actrița Jessica Simpson a adus pe lume o fetiţă în urmă cu şase luni. Micuţa Birdie Mae i-a umplut viaţa de bucurie, însă vedeta s-a pomenit după naștere cu multe kilograme în plus, pe care le-a dat jos foarte greu.

mamaplus

„6 luni. 45 de kilograme. Da, cel mai mult am cântărit aproape 109 kilograme. Sunt atât de mândră să mă simt eu din nou. Chiar şi atunci când mi s-a părut imposibil, am ales să merg mai departe pentru asta”, scrie Jessica, mama a trei copii, pe Instagram.

Pe parcursul sarcinii, cântăreaţa şi actriţa americană şi-a ţinut la curent fanii despre burtica sa în creştere şi despre kilogramele în plus. Deseori făcea asta într-un mod comic.

Dieta secretă a artistei

După a doua naștere, Jessica a mărturisit într-un interviu că se ține de o dietă care o ajută garantat să câștige lupta cu kilogramele în plus.

În primele 5 zile din regimul de slăbire, ea a consumat 3 smoothie-uri pe zi și 2 gustări, după care 5 zile a consumat 2 smoothie-uri pe zi, 2 gustări și o masă principală, iar următoarele 5 zile a consumat 1 smoothie pe zi cu 2 gustări și 2 mese principale.  
  
După cele 15 zile din regimul drastic de slăbire, ea a continuat cu un smoothie în fiecare dimineață, 2-3 gustări și 2 mese principale. S-a ferit de carbohidrați, dulciuri și băuturi accidulate.

Jessica Simpson este căsătorită din 2014 cu Eric Johnson, fost jucător de fotbal american. Cei doi au împreună trei copii, două fiice, de 7 ani, Maxwell Dew, şi de 6 luni, Birdie Mae, şi un fiu de 6 ani, Ace Knute. Jessica a mai fost căsătorită cu actorul Nick Lachey, între 2002 şi 2006.

Sursa