mamaplus

Femeile simt mai multă plăcere în timpul masturbării decât atunci când fac sex

0
//
28.09.2021

Chiar dacă este un subiect tabu, masturbarea este practicată atât de bărbați cât și de femei în egală măsură. Stimularea manuală a organelor genitale poate provoca un orgasm intens și o senzație de plăcere profundă. Potrivit specialiștilor, masturbarea este benefică pentru femei, deoarece hidratează intens vaginul și reduce senzația de uscăciune vaginală. Un sondaj realizat de către brandul de jucării sexuale Lovehoney a arătat ce experiențe au avut bărbații și femeile care au practicat cu regularitate masturbarea și sexul.

Potrivit sondajului respectiv, 36% dintre femei au declarat că cel mai bun orgasm din viața lor a fost obținut în timpul masturbării și doar 24% au afirmat că au simțit asta în timpul sexului cu un partener, anunță Metro cu referite la sondajul realizat de brandul Lovehoney.

51% dintre bărbați au spus că preferă mai mult sexul cu o parteneră și doar 21% dintre ei au mărturisit că s-au simțit extrem de bine în timpul masturbării.

Cu toate acestea, bărbații masturbează mai des – 67% față de femei – 39%.

”Acest sondaj semnalează o prăpastie imensă între femei și bărbați în ceea ce privește atitudinea față lor față de masturbare”, afirmă unul din reprezentanții brandului care a organizat sondajul.

Aproximativ jumătate dintre femei și bărbați au recunoscut că practica de autosatisfacere durează între 5-10 minute. În același timp, 75% dintre femei folosesc jucăriile sexuale și doar 35% dintre bărbați preferă aceste accesorii.

68% dintre bărbați și 45% dintre femei vizionează filmulețe porno în timp ce se masturbează.