mamaplus

Efectele pandemiei COVID-19: Britanicii n-au voie să facă sex cu persoane din afara locuinţei

0
//
03.06.2020

Autorităţile din Marea Britanie au interzis britanicilor să facă sex cu persoane din afara locuinţei. Restricţia vine pentru a reduce răspândirea coronavirusului. Cuplurile au trebuit să decidă înaintea instituirii carantinei dacă vor să se mute cu partenerii sau nu.

Oficialii britanici au stabilit- e ilegal că oamenii să facă sex cu persoane din afara locuinţei lor. Măsura însă a fost contestată atât de cetățenii britanici cât şi de medici, care spun că autorităţile ar trebui să încurajeze sexul în această perioadă pentru că asta îi ajută să aibă o imunitate bună şi îi previne bolile de inimă.

„Eu sunt într-o relaţie şi atunci la începutul carantinei Guvernul a dat voie cuplurilor care nu locuiesc împreună să decidă dacă vor să se mute împreună pe perioada carantinei sau să nu se vădă pe toată perioada carantinei care este nedefinită. Am avut o zi la dispoziţie să ne hotărâm dacă vrem să ne vedem sau nu în perioada carantinei. Nu există niciun fel de dovadă dacă eu ies şi plec şi mă opreşte cineva să dovedesc că eu am stat aici pe toată perioada carantinei.”, a declarat o româncă stabilită în Marea Britanie.

În Danemarca şi Olanda autorităţile chiar i-au încurajat pe oameni adică să formeze acele bule sociale adică să facă sex cu aceiaşi parteneri, chiar dacă sunt din afară casei.