mamaplus

Dureri neplăcute după scăldatul în apă rece? Trei remedii care pot ajuta în ameliorarea acestor simptome

-
//
23.06.2022

Se întâmplă ca vara să înceapă mai lent. Cu fiecare zi ne aduce tot mai multă căldură, iar oamenii, pământul și apa încep să o simtă tot mai mult. Se mai întâmplă ca vara să vină în forță și să fie prea toridă pentru toți și toate, în afară de apă – aceasta nu reușește să se încălzească atât de rapid și rămâne la fel de rece, iar uneori chiar foarte rece. Anume așa este și vara din acest an, care a început cu un soare dogorâtor. În aceste condiții, oamenii sunt mereu în căutarea unor locuri umbrite și a bazinelor acvatice. Dar, din cauza căldurii se încinge tot, în afară de apă.

Din păcate, scăldatul în apa rece poate aduce nu doar senzație de răcoare, ci și boli inflamatorii. Este un fapt bine cunoscut – hipotermia poate provoca apariția mai multor afecțiuni.

În cazul femeilor, are de suferit tractul urogenital. De cele mai multe ori este vorba despre colpită (vaginită), anexită, salpingită și cistită. Cauza principală a apariției acestor afecțiuni este scăderea imunității pe fundalul hipotermiei și reapariția microbilor, care în mod normal nu provoacă anumite boli, fiind vorba despre așa-numita flora condiționat patogenă.

Astăzi vă propunem să aflăm împreună cum puteți să vă acordați primul ajutor, dacă scăldatul în apă rece a provocat reactivarea unor afecțiuni genitale cronice.

La apariția primelor simptome (dureri difuze în partea inferioară a abdomenului, eliminări vaginale abundente, cu schimbarea mirosului și a nuanței) s-ar putea să fie vorba despre o inflamație a organelor genitale. Un diagnostic exact poate stabili doar medicul, iar la etapa de prim ajutor puteți administra Gynacoheel (în dureri abdominale ușoare).

Gynacoheel este un preparat care posedă acțiune antiinflamatoare asupra organelor bazinului mic ale femeii. Este important și faptul că acest preparat nu influențează parametrii necesari pentru diagnosticul de laborator.

Experiența clinică demonstrează acțiunea complexă a preparatului Gynacoheel. Pe lângă acțiunea antiinflamatoare, mai are și proprietăți antiexudative, sedative și analgezice. Acest fapt vă permite să beneficiați de mai multe avantaje clinice în același timp – fiind comod și convenabil.

mamaplus

De obicei, Gynacoheel este eficient în caz de afecțiuni inflamatorii ale organelor genitale, dar în unele cazuri, terapia ar trebui consolidată. Tocmai de aceea, recomandăm administrarea Traumeel S.

mamaplus

Traumeel S este un preparat antiinflamator sistemic, cu un mecanism de acțiune inovator. Cele mai recente cercetări au arătat că Traumeel S contribuie la încheierea procesului inflamator pe cale naturală (activează factorii antiinflamatori și nu blochează procesul natural de protecție, cum se întâmplă în cazul preparatelor antiinflamatoare nesteroidiene). Este important să menționăm că între timp are loc procesul de regenerare a structurii și funcțiilor țesuturilor organelor interne.

Dacă, pe lângă durerea în partea inferioară a abdomenului, se mai adaugă și urinarea frecventă și dureroasă, s-ar putea să fie vorba despre cistită. Până ajungeți la cabinetul medicului, puteți să administrați preparatul Reneel NT.

mamaplus

Reneel NT posedă o acțiune complexă (antiinflamatorie, anagezică, antispastică). Administrarea acestui preparat poate contribui la ameliorarea durerii și a inflamației tractului urinar.

Preparatele Gynacoheel, Traumeel S, Reneel NT posedă un grad înalt de eficiență și siguranță. Administrarea lor la etapa îngrijirii prespitalicești poate reduce riscul dezvoltării unui curs cronic al bolii. Aceste preparate pot fi combinate cu orice terapie clasică și au proprietatea de întărire a acesteia. Tocmai de aceea, puteți continua administrarea Gynacoheel, Traumeel S, Reneel NT ca adaos la preparatele pe care vi le recomandă medicul.

Aveți grijă de sănătatea Dvs. cu ajutorul preparatelor Heel!

Informații adiționale cu privire la preparatele medicale (compoziția, indicațiile, reacțiile adverse, modul de administrare și altele) sunt disponibile pe site-ul: www.heel.md.

Acestea sunt medicamente. Citește cu atenție prospectul. Dacă apar simptome neplăcute, adresează-te medicului sau farmacistului!