Să fim sinceri, cu toții visăm la un abdomen plat și fese ferme,  din păcate însă, nu ne ajunge timp să trecem pe la sala de sport. Dar, dacă ne organizăm în mod corespunzător timpul, putem obține 10 minute libere pentru a le dedica sportului. Credeți-ne 10 minute de sport pe zi pot fi mai folositoare decât 2 ore la sală o dată în lună.

Doar 10 minute de exerciții pe zi îți asigură o siluetă de invidiat!

Am pregătit pentru tine câteva antrenamente eficiente, ca să ai din ce alege, care îți iau puțin timp.

10 Minute Solution: Hip Hop Dance Mix

Acest tip de antrenament este recomandat mai ales celor cărora genuflexiunile și flotările nu le prea sunt pe plac. Combinațiile în stil de hip-hop, vă vor ajuta să pierdeți kilogramele în plus și să vă creați bună dispoziție pentru întreaga zi. Antrenamentul este mai potrivit pentru începători. În timpul acestuia veți învăța principalii pași de dans ai stilul hip-hop, iar exercițiile cardio vă vor menține silueta.

10 minute solution: Knockout body

Antrenamentul în stil kickboxing, ridică tonusul și îndepărtează stresul. În timpul executării acestor exerciții complexe lucrează absolut toți mușchii, iar zonele cu probleme își reiau forma. Combinația dintre exercițiile cardio și cele de forță cresc semnificativ eficiența antrenamentului.

Denise Austin: Hit the Spot: 10 Five Minute Target Toners

Denise Austin, autoarea acestui tip de antrenament, oferă o soluție eficientă pentru cei care vor să facă sport dar, sunt mereu ocupați. Acesta a dezvoltat 10 tehnici de câte cinci minute pentru fiecare zonă, astfel încât să puteți lucra asupra fiecărei dintre ele. Puteți mixa tehnicile pentru a vă crea un program individual.

10 minute solution: Fat blasting dance mix

Vrei să ai o siluetă de invidiat, dar nu-ți plac exercițiile plictisitoare? Atunci dansează împreună cu Jennifer și pierde centimetrii în plus. De asemenea, poți să înveți noi mișcări de dans, cu care te poți lauda la vreo petrecere.

10 minute prenatal pilates

Ești însărcinată dar vrei să te menții în formă? Există o soluție și pentru tine. Autoarea acestui antrenament, însărcinată și ea, îți  prezintă complexe de exerciții de câte zece minute în stil Pilates, create special pentru femeile gravide. Sarcina nu trebuie să fie o amenințare pentru silueta ta. Zece minute pe zi, pot face minuni cu sănătatea, corpul și starea ta de spirit.

Notă: Nu uitați să vă consultați cu medicul dumneavoastră!

Chiar dacă toate filmulețe sunt în limba engleză, nu vei întâlni dificultăți în realizarea exercițiilor, trebuie doar să repeți după antrenor. Înainte spre un corp frumos!