Vergeturile le dau bătăi de cap femeilor, iar dacă te confrunți cu această problemă, află că poți scăpa de ea cu ajutorul unor remedii eficiente. În urma unei sarcini sau atunci când slăbești brusc sau iei considerabil în greutate, pielea are de suferit și duce la apariția vergeturilor. Dezechilibrele hormonale sunt și ele un factor care contribuie la un risc crescut al apariției vergeturilor, atât la femeile însărcinate, cât și la adolescente. Un alt factor de risc este scăderea nivelului de colagen care face pielea să fie slăbită și predispusă la probleme.

  • Ce părți ale corpului sunt predispuse la apariția vergeturilor? De obicei, părțile corpului care au mai multă grăsime sunt mai predispuse: abdomenul, fundul, sânii, brațele și coapsele.
  • Cum scapi de vergeturi? Din păcate, vergeturile nu trec de la sine, doar se diminuează cu timpul, însă nu dispar niciodată complet dacă nu faci ceva în acest sens.

Cremele scumpe care se găsesc în magazinele cu produse cosmetice nu sunt foarte eficiente, așa că este mai bine să îți prepari singură o cremă salvatoare care să îți facă pielea din nou catifelată și fără semne inestetice. Vergeturile sunt naturale și fac parte din istoria noastră personală: vergeturile se așează pe corpul tuturor femeilor în fiecare etapă a vieții lor.

Este posibil să reduceți vergeturile roșii în mod natural, datorită unui singur ingredient pe care îl avem cu toții în bucătăria noastră. Un tutorial de frumusețe care a devenit viral pe rețelele de socializare oferă o rețetă foarte simplă și eficientă. Acest ingredient magic este oul sau mai degrabă albușul. Este bine cunoscut faptul că, datorită aminoacizilor și proteinelor pe care le conțin în mod natural, albușurile ajută la regenerarea mai rapidă a pielii deteriorate sau întinse. Nu costă nimic să testezi!

Rețetă naturală anti-vergeturi

Spargeți un ou într-un castron. Îndepărtați gălbenușul de ou aspirându-l cu o sticlă de apă. Bateți albușul în castron. Se aplică pe piele și se masează zona cu degetele, apoi se lasă să se usuce. Vă sfătuim să aplicați puțină cremă hidratantă (sau ulei de măsline) și să repetați gestul în fiecare zi pentru a obține rezultate de durată.