mamaplus

Cum a aflat o femeie că are cancer la nivelul gâtului. Reacția ei emoționantă

0
//
25.07.2020

O jurnalistă din Florida a fost atenționată de o telespectatoare că ar putea fi bolnavă de cancer. Urmărind-o atent în timpul emisiunii, femeia a văzut o umflătură la gâtul prezentatoarei și i-a scris un e-mail în care a sfătuit-o să meargă de urgență la un medic.

După mai multe investigații medicale, jurnalista a aflat că avea cancer. Ea a transmis un mesaj emoționant în care a povestit despre experiența sa și i-a transmis un mesaj femeii care a avertizat-o.

„O telespectatoare mi-a trimis un e-mail luna trecută. A văzut o umflătură pe gâtul meu. A spus că îi amintea de situația ei. Avea cancer. S-a dovedit că și eu am. Dacă nu aș fi primit niciodată acest e-mail, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Cancerul ar fi continuat să se răspândească. Este un gând înspăimântător și umilitor. Îi voi fi pentru totdeauna recunoscătoare femeii care mi-a trimis acel e-mail. Nu avea obligația de a face asta, dar oricum a făcut-o. Asta înseamnă să fii de partea cuiva”, a scris jurnalista.

mamaplus

Prezentatoarea urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Doctorii urmează să îi înlăture tumoarea, glanda tiroidă și ganglionii limfatici.

Nu este prima dată când un telespectator atent dă sfaturi medicale utile. În 2018, fostul apărător FC Liverpool, Mark Lawrenson, a mulțumit unui medic care i-a dat un diagnostic de cancer după ce l-a văzut la BBC. În 2013, moderatorul TV Tarek El Moussa a fost avertizat de o asistentă în privința unei umflături la și astfel a descoperit că are cancer al tiroidei.