Tractul gastrointestinal uman are mai multe funcții. În primul rând, este vorba despre cea digestivă: de la mestecarea mâncării cu dinții în cavitatea bucală și până la începerea procesului digestiv în stomac, absorbția în intestine și eliminarea resturilor nedigerabile (defecația).

Dacă apar anumite dereglări în procesul de digestie și acestea nu sunt cauzate de ulcer sau alte leziuni, vorbim despre bolile digestive funcționale. Ar putea fi vorba despre o infecție, supraalimentare și dispariția bacteriilor intestinale benefice. Totodată, în cazul afecțiunilor gastrointestinale este mereu actual proverbul: ”toate bolile apar din cauza nervilor”, pentru că foarte frecvent, bolile sistemului digestiv sunt cauzate de un stres puternic și constant.

Cele mai importante simptome ale bolilor digestive funcționale ale tractului gastrointestinal:

  • Constipație ori diaree cu frecvență ridicată;
  • Dureri abdominale, greață și eructații; 
  • Gaze și zgomote intestinale;
  • Senzație de greutate în abdomen;
  • Senzația de defecație falsă, insoțită de dureri în zona rectală.

Cum putem preveni aceste simptome neplăcute?

În primul rând ar trebui să eliminați stresul. Bineînțeles, va fi dificil să excludeți în totalitate stresul din viața cotidiană, însă puteți să-l controlați mai bine cu ajutorul atitudinii pozitive, a activității fizice și a unor preparate speciale. Nervoheel – formula naturală pentru menținerea liniștii interioare și a echilibrului funcțiilor organismului.

mamaplus

În al doilea rând, pentru dezintoxicarea și îmbunătățirea funcțiilor tractului gastroinestinal și a ficatului recomandăm Nux vomica-Homaccord – un remediu multicomponent cu acțiune antiinflamatoare, hepatoprotectoare, dezintoxicantă. Se utilizează pentru normalizarea dereglărilor funcționale și a proceselor inflamatorii din tractul gastrointestinal, ale căilor biliare și hepatice, precum și eliminarea simptomelor legate de dezintoxicare: eliminarea sărurilor, metalelor grele, reziduurilor și a toxinelor, etc.

mamaplus

În al treilea rând, înlăturarea senzației de greutate în stomac. Alimentele grase, picante sau prăjite și alcoolul – toți acești factori stimulează secreția de acid care se conține în sucul gastric. Acest acid duce la iritarea mucoasei și, în rezultat, apare greutatea în stomac. În cazul unor tulburări ale motilității stomacului, s-ar putea să apară și arsuri stomacale. Gastricumeel –  se administrează în cazul bolilor digestive funcționale ale tractului gastrointestinal (arsuri stomacale,
flatulență, sindrom gastrocardiac).

mamaplus

Toate preparatele ТМ-Heel sunt produse cu respectarea standardelor de înaltă calitate și dețin confirmare științifică a eficacității și siguranței.

Fiți sănătoși și poftă bună!

Informații adiționale cu privire la preparatele medicale (compoziția, indicațiile, reacțiile adverse, modul de administrare și altele) sunt disponibile pe site-ul: www.heel.md.