mamaplus

Ce se întâmplă în corpul tău la orele 8:00 şi 9:00? De ce se fac operațiile în acest interval de timp

-
//
21.01.2022

Potrivit medicilor, intervalul orar 8:00-9:00 este cel cu cele mai multe infarcturi miocardice, tocmai din proasta obișnuință a oamenilor de a fuma țigări și a bea cafea în loc de a lua micul dejun. Efortul inimii de a reveni la turație maximă este foarte mare, iar o doză dublă de cafea poate da peste cap ritmul cardiac.

Totodată, ora 8:00 este cea mai bună oră pentru analizele de sânge, întrucât acestea vor dovedi adevărata stare de sănătate a pacientului, nefiind înfluențată de niciun alt aspect.

Compoziția chimică a sângelui se schimbă la fiecare oră, ora 8:00 fiind singura la care acesta prezintă cele mai relevante informații despre starea de sănătate generală.

Ce se întâmplă în corpul tău la ora 9:00 dimineața?

Între 9:00 și 10:00 dimineața, corpul este imun la durere, asta deoarece tocmai s-a hrănit și a acumulat suficientă energie pentru a începe ziua activ. Practic, organismul este mai pregătit în fața fricii la această oră.

Ora 9:00 este cea mai bună pentru tratamentele injectabile, motiv pentru care la această oră sunt vaccinați cei mai mulți dintre copii.