Deci, v-ați decis să duceți un stil de viață sănătos, ați făcut programul de antrenamente, dieta și regimul de zi cu zi. Dar există un factor important care afectează eficiența modalităților alese pentru a pierde în greutate - aceasta este băutura din timpul dietei.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Băuturile detox sunt un mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus. Cocktail-urile din apă, fructe și plante naturale vor detoxifia organismul, vor întări sistemul imunitar și vor înlocui o mică gustare.

Grapefruit. Curățați grapefruitul, lămâia și limeta de coajă, tăiați-le felii, adăugați inele de castravete feliat. Turnați 3 litri de apă și lăsați compoziția timp de 10 minute. Acestea sunt 8 porții de băutură diuretică, care ard grăsimile.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Lămâie și ghimbir. Tot de ce aveți nevoie sunt câteva felii de lămâie și un vârf de cuțit de rădăcină de ghimbir proaspăt. Puneți ingredientele într-o cană cu apă rece și lăsați-le să stea timp de 5 minute. Această băutură ajută la normalizarea funcționării intestinelor și întărește sistemul imunitar.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Pepene verde. Tăiați în cuburi  jumătate de pepene verde, adăugați un pahar de apă rece și câteva frunze de busuioc proaspăt. Perfuzați băutura nu mai puțin de 20 de minute. Pepenele verde conține un antioxidant puternic - lecoptin, care are un efect anti-inflamator, precum și aminoacizi, care întăresc sistemul cardiovascular.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Zmeură și mentă. Această băutură are un dublu beneficiu: zmeura curăță toxinele, iar menta reglează activitatea stomacului. Cu ajutorul acestei băuturi, puteți slăbi ușor și fără durere.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Afine și lavandă. Afinele au mai multe proprietăți utile. Aceste boabe sunt necesare pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular, scăderea concentrației de zahăr din sânge și îmbunătățesc alimentarea cu sânge a retinei. Avantajul principal al afinelor în timpul unei cure de slăbire este că au un conținut ridicat de antioxidanți. Firul de levănțică din băutură va aduce o doză de vivacitate și energie, stimulând activitatea creierului.

Băuturi detox: idei pentru fiecare zi

Sursa: sovkusom.ru

Traducere: Mamaplus.MD