Rusoaicele sunt cunoscute în întreaga lume pentru talia lor de viespe, precum și pentru faptul că apelează adesea la tratamente naturiste pentru a-și menține sănătatea și trăsătuirile frumoase, până la o vârstă înaintată. Iată care este secretul rușilor pentru o sănătate de fier.

Într-o țară în care temperaturile nu sunt deloc prietenoase în sezonul rece și ajung în unele regiuni până la -40 de grade Celsius, rușii apelează la tot felul de trucuri pentru a avea o imunitate bună și pentru a se feri de răceli sau de gripă.

De asemenea, din cauza frigului, mulți ruși se confruntă cu probleme ale arterelor, însă au un remediu la îndemâna tuturor, pe care îl poți încerca și tu.

Pentru o imunitate de fier ai nevoie de:

  • 30 de căței de usturoi
  • 6 lămâi
  • 2 litri de apă

Cum se consumă acest preparat

Se amestecă lămâile cu usturoiul și se se fierbe acest amestec împreună cu doi litri de apă, timp de cinci minute. Consumă zilnic 50 de mililitri din această băutură în fiecare zi, timp de 3 săptămâni. Repetă acest tratament la fiecare șase luni.

În acest timp, însă, ia și tratamentul care ți-a fost recomandat de către medic și nu uita să faci control regulat, pentru a-ți monitoriza starea de sănătate.