În urmă cu aproximativ o lună a împlinit 45 de ani, iar acest lucru pare că a făcut-o pe Andreea Marin să se gândească mai mult la sănătatea ei. Fosta prezentatoare TV a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie realizată în timp ce își făcea o evaluare cardiologică, sfătuindu-și adminratorii să își facă și ei teste corespunzătoare cel puțin o dată pe an.

”Muncim în stres și pe grabă, fără o disciplină a alimentației sănătoase, fără a practica activitate fizică în mod regulat. Tocmai de aceea bolile cardiovasculare duc anual la peste 4 milioane de decese în Europa, vorbim de principala cauză de deces în toate ţările europene, spune dr. Ștefan Busnatu, medic specialist cardiolog.

Pe mâinile sale a ajuns și prezentatoarea Andreea Marin, verificând dacă inima sa își face treaba cum ar trebui, căci e mai bine să previi și să te întrebi măcar o dată pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme.

”Și totuși cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta. Port până mâine un holter care îmi va spune mai clar care e următorul pas de făcut, după ce testul de efort a arătat că nu sunt motive de îngrijorare evidente. Și totuși stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, că am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât să îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți să ai liniștea că... ești bine! Mergi la un control, preventiv”, a scris Andreea Marin pe Instagram.