Antrenamentele la sala de sport te ajută să primești plăcere maximă în pat

Antrenamentele la sala de sport te ajută să primești plăcere maximă în pat

-
//
31.07.2015

Sau invers. Cine știe? Dar merită să încerci!

Pregătirea fizică poate influența pozitiv libidoul feminin și, prin urmare, crește posibilitatea de a atinge orgasmul. La această concluzie au ajuns experții din Texas în urma unui experiment pe care l-au efectuat.

Antrenamentele la sala de sport te ajută să primești plăcere maximă în pat

Experții au organizat un experiment special care a confirmat eficacitatea activităților sportive în acest domeniu. Pentru teste au fost selectate cincizeci de femei, voluntare, la care oamenii de știință au depistat efecte adverse după ce au luat medicamente antidepresive printre care: pierderea libidoului și diverse probleme în atingerea orgasmului.

Timp de o lună, doamnele nu făceau niciun fel de antrenamente, dar întrețineau în mod regulat relații sexuale.

După o lună oamenii de știință au schimbat condițiile experimentului. În următoarea etapă participantele erau puse să facă diverse antrenamente fizice. De asemenea, medicii le-au prescris și exerciții cardio speciale. Era vorba despre un set de exercitii, concepute pentru a ridica tonusul sistemului cardiovascular. În fiecare zi, femeile erau obligate să facă exerciții cel puțin o jumătate de oră.

După acest experiment, cercetătorii au descoperit că timpul petrecut în sala de sport nu a trecut în zadar. În urma experimentului participanele au înregistrat îmbunătățiri semnificative în domeniul sănătății sexuale.