În doar o săptămână, Andreea Marin a reușit să slăbească 3 kilograme. Vedeta în vârstă de 47 de ani a dezvăluit ce fel de dietă ține, iar fanii săi au fost curioși să afle mai multe amănunte. Andreea a mărturisit că mănâncă mult mai puțin acum, dar și mai simplu. Pentru a se menține în formă, ea face sport cel puțin jumătate de oră pe zi.

„Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a transmis Andreea, pe pagina sa de Instagram.

După ce a dezvăluit că a slăbit trei kilograme într-o săptămână, fanii vedetei au asaltat-o cu întrebări despre dieta pe care o ține. Andreea Marin a spus că este o dietă de detoxifiere, însă mai întâi a apelat la ajutorul unui specialist. Femeile care o admiră au insistat ca aceasta să dea mai multe detalii despre regim, însă ea a refuzat.

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dieta de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a fost răspunsul Andreei Marin.