Analizele medicale de laborator reprezintă una dintre cele mai importante metode de prevenție și depistare timpurie pentru diferite boli.

După cum le spune și numele, analizele medicale ne analizează organismul. Cu ajutorul lor, ne monitorizăm starea de sănătate și depistăm cauzele anumitor simptome. Analizele medicale depistează boala într-un stadiu incipient, atunci când este cel mai ușor să fie tratată.

Recent, echipa de experți a  laboratorului medical Invitro Diagnostics, au creat un set de pachete de investigații medicale complexe  care permit verificarea stării de sănătate RAPID, EXACT ȘI COMOD.

Pachetele de investigații medicale au fost  create în funcție de vârstă, sex, istoric familial, starea de sănătate și  afecțiuni cronice. Pe lângă analizele medicale de bază,  majoritatea pachetelor medicale conțin consultațiile medicilor specialiști și examene ecografice efectuate la cel mai performant echipament de ultrasonografie din țară la ora actuală.

Identificarea factorilor de risc și efectuarea analizelor au drept scop reducerea riscului de boală prin promovarea activităților preventive sau depistarea bolii în stadii în care aceasta poate fi curabilă, de aceea este extrem de  important ca fiecare să fie responsabil pentru propria sănătate și prevenția în sănătate trebuie să fie o prioritate!

Analizele medicale salvează viața. Vezi azi care este starea ta de sănătate

PROGRAMAȚI ACUM UN CONTROL MEDICAL PROFILACTIC la orice filială Invitro Diagnostics, deoarece, cu ocazia lansării pachetelor medicale  aveți parte de prețuri speciale, cu până la 39 la sută EXTRA REDUCERE.