mamaplus

Ai grijă de sănătatea sânilor tăi cu ajutorul sistemului ABUS! Clinica Sancos îți pune la dispoziție o nouă metodă de examinare a glandelor mamare

-
//
25.01.2021

Cancerul mamar reprezină o afecțiune provocată de creșterea necontrolată și atipică a celulelor, care duc la formarea unor noduli sau tumori la nivelul sânilor, fiind totodată și cel mai frecvent întâlnit tip cancer.


Chiar dacă și bărbații pot suferi de această boală, cancerul la sân este diagnosticat, în special, în rândul femeilor. Conform statisticilor oferite de World Cancer Research Fund International, în fiecare an se înregistrează cca 1,7 cazuri noi de cancer mamar.


Un prim pas în soluționarea acestei probleme, este diagnosticul timpuriu, care poate fi făcut numai dacă persoanele se adresează la timp la medic. Specialiștii le recomandă femeilor să meargă la medic pentru un examen al glandelor mamare măcar o dată pe an.

Clinica Sancos le vine în întâmplinare pacientelor sale, punându-le la dispoziție unul dintre cele mai performante și eficiente sisteme de investigație a sânilor, și anume - procedura de examinare cu ajutorul sistemului ABUS.

Unul dintre avantajele acestei investigații este obținerea unor imagini clare în format 3D cu ajutorul ultrasunetului, fără radiația razelor X.

Sănătatea ta și a celor dragi trebuie să fie mereu o prioritate, drept urmare, pentru a verifica dacă glandele mamare sunt perfect sănătoase, îți recomandăm să efectuezi procedura de examinare cu ajutorul sistemului ABUS o dată pe an.

Pentru o consultație, programează-te la numărele de tel: (22) 909 909
                                                                                                    (22) 909 908

 

Clinica Sancos - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova și este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Moldova, certificată și de către organismele internaționale.

Adresa:  mun. Chişinău, bd. Moscova, 16
Telefon:  +373 (22) 909 909, +373 (22) 909 908
E-mail: info@sancos.md
Site: www.sancos.md