Artista a adus pe lume doi copii, dar reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat graţie unei diete stricte pe care o urmează. Adela a mărturisit că mult timp n-a mai făcut sport, dar în tot acest timp a ales să ţină o dietă care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite.

Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mişcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil şi că nu am timp. După care noi am ştiut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis ”ce sens are să slăbesc ca să mă îngraş la loc? Nu mai slăbesc”. Şi nu am mai făcut mişcare. Din fericire, am reuşit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…

De asemenea, ea a mărturisit şi cum a reuşit să topească kilogramele nedorite prin alimentaţie

Am reuşit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să ţin diete foarte clare şi atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Aşa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca şi paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind cea de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a şi adus tatăl meu de la Şuşani roşii gustoase.