Deși medicii ne sugerează să nu prea abuzăm de această practică, se pare că totuși sexul are numeroase beneficii pentru sănătate. Cei care reușesc performanța de a avea raporturi sexuale zilnic își măresc astfel șansele de a-și îmbunătăți starea generală de sănătate. Cu siguranță, sexul practicat în fiecare zi este cât se poate de binevenit.

Sexul practicat zilnic reduce riscul de apariție a cancerului de prostată

În urma unui studiu s-a demonstra că bărbații care ejaculează mai dez reduc apariția cancerului de prostată cu 22%. Oamenii de știință nu cunosc cu exactitate motivul.

Nu mai răcești așa des

Dacă faci sex cel puţin de două ori pe săptămână, şansele să răceşti sunt mai mici. Imaginează-ţi cât de invincibil(ă) vei fi dacă vei face sex zilnic!

Sexul previne îmbătrânirea prematură a organismului

În urma unui studiu la care au luat parte 3500 de europeni și americani, atât femei, cât și bărbați, s-a descoperit că persoanele care fac sex des arată mai bine, mai întinerite și se simt mai bine în pielea lor. Nu strică mai multă încredere, nu?

Îmbunătățește fertilitatea

Se pare că dacă faci sex zilnic, sistemul imunitar este ajutat să se pregătească pentru o sarcină, în cazul femeilor.

Sexul reduce stresul

Practicarea sexului în fiecare zi te poate ajuta să reduci stresul cu care te confrunți. La fel de bine funcționează și dacă te masturbezi.