Vistline este faimosul brand autohton, care și-a extins linia de producție și a dat start creării unor modele de haine inedite. Noua colecție de primăvară poate fi găsită deja pe rafturile magazinelor Vistline, iar articolele vestimentare pot fi îmbrăcate în orice moment. 

mamaplus

Stilul clasic, interpretat de Vistline, nu este unul monoton și le va cuceri pe cele pentru care contează nu doar frumusețea, ci și confortul. La realizarea colecției acestui brand s-a pus accent pe funcționalitate - conducere. În acest sens, lucrările au fost efectuate pe deplin: culori universale, care se privesc perfect în garderobă (atenție la cât de bine arată costumul clasic), țesături de calitate și siluete actuale pentru toate preferințele: aici este un stil clasic în aceeași nuanță, cu o celulă fără cusur, și un set combinat din piele întoarsă artificială cu o jachetă-sacou.

Un avantaj important în karma Vistline ține de faptul că producătorul înțelege perfect femeile din punct de vedere psihologic. El nu insistă asupra achiziționării setului complet, ci stabilește întâlniri cu clienții, oferindu-le posibilitatea de a procura, în mod separat, sacoul, jacheta, fusta sau pantalonii preferați. Menționăm că stilul din urmă este o provocare bună pentru cei cărora le place să experimenteze: articolele vestimentare arată la fel de bine și cu pantofi pe tocuri, și cu adidași.

Prețuri: sacouri - de la 1000 de lei, pantaloni - de la 600 de lei.

Amintim că toate modelele noii colecții sunt deja în vânzare. Probați și cumpărați în orice magazin Vistline: în centrul comercial „Zorile” (et. 2) sau „UNIC” (et. 3). 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus