Dacă te-ai logodit recent și îți faci planuri mari pentru anul viitor, alături de alesul inimii tale, cu siguranță, una din întrebările tale se referă la rochia de mireasă. Recunoaștem, e cam complicat procesul de căutare a acesteia și tocmai de aceea, s-ar putea ca recomandările stilistei Ylianna Danko să-ți fie de folos.

Ylianna a vizitat recent cel mai important târg din Italia dedicat evenimentelor matrimoniale ”Tutto Sposi” și s-a inspirat din cele mai noi colecții în materie de ținute, accesorii și decor. Prin urmare, iată care sunt cele mai importante elemente care ar trebui să caracterizeze o rochie de mireasă modernă:

Nuanțe neașteptate

Pentru miresele neconvenționale, designerii propun rochii în tonuri neașteptate, cum ar fi de culoarea albastru serenety, verde pastel, roz pudrat, negru, bej, inclusiv gri.

Nuditate și sex-appeal

Mireasa modernă este cu certitudine o femeie îndrăzneață, fără complexe. Aceasta va purta cu atitudine o rochie cu decolteu amețitor, una cu tãieturã adâncã ori o fustã transparentã sau una mini.

mamaplus

Aplicațiile florale 3D

Mirese care iubesc stilul romantic, pot miza pe rochii cu aplicațiile florale, cu efect 3D. Aceste accente supradimensionate și foarte delicate vor crea un look boem și dramatic.

Volum fără bariere

Pentru un croi cu linii simple, mânecile supradimensionate vor deveni un detaliul sofisticat și original.

Stilul nonconformist, mai actual ca oricând

Fii sigur că mireasa modernă va capta atenția, adoptând un costum cu pantaloni sau fustă scurtă ori o rochie cu imprimeu si cu detalii decorative neconvenționale.

mamaplus