mamaplus

Vei fi mireasă în 2020? Află tendințele din acest an: de la rochie și coafură, până la amenajarea sălii

-
//
04.02.2020

Anul 2020 vine cu noi provocări şi tendinţe în materie de beauty, iar dacă până acum ne întrebam ce ar trebui să purtăm zi de zi eram curioşi să aflăm şi cum ar trebui să arate în acest an coafurile de nuntă.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vine cu recomandări pentru miresele anului 2020 (care cu siguranţă sunt în număr foarte mare), iar alături de cei mai buni stilişti ne fac cunoştinţă cu noutăţile anului. “Coafurile în tendinţe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar în acelaşi timp atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textura, folosind produse de styling care nu încarcă părul şi îi redă un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul.

drian Perjovschi încurajează miresele să aleagă accesoriile de păr, florile în păr sau bentiţele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcţie de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coada de tip ponny tail, cu cărare într-o parte. Această poate fi dreapta sau ondulată în stil romantic. Pentru părul scurt se optează pentru texturizare cu pomade”, adaugă specialistul.

mamaplus

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbeşte despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decoraţiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decoraţiuni uriaşe. Toate acestea pentru pentru a suprinde şi pentru a crea o atmosfera de basm. Iar nunţile destinaţie rămân în trend şi anul acesta”, completează Ivona Nenu.

mamaplus

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important că machiajul pe care o mireasă îl alege să îi reflecte personalitatea, preferinţele. În 2020 în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey eyes, pentru eyeliner şi buze strălucitoare.”

Madda Petcu, make-up artist completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturaleţea formei chipului, se poartă  tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca şi culori, pentru pleoape mergem pe culori pastel, nuanţe de maro, arămiu, pe care le regăsim în natură.”

mamaplus

Designerul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta că fiind elegante, luxuriante şi romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobişnuite şi răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleaşi flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de grădina), astilbe, chiar şi pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerinţele multor mirese. Totul pus în evidenţă de multe luminiţe şi lumânări.”

mamaplus

Stilistul bridal Adina Basalic vorbeşte despre trendurile în materie de rochii de mireasă: “Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât şi de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prinţesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul şi stilul nonconformist, iar printre elementele vedetă ale acestui sezon sunt aplicaţiile florale 3D.”

În completarea întregii ţinute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale preţioase. Revin în atenţie diamantele colorate - roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari şi pietre preţioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.